TOP 100 OF ROMANIA

Irina: – TOP 100 OF ROMANIA este o clasificare care ia în considerare în principal recenziile clienților și popularitatea companiilor participante. Încep prin a va întreba când și cum v- ați decis să activați în acest domeniu?

Dna. Berbecar-Zeca: – Ideea această o am de la 16 ani, când m-am decis să urmez cursurile facultății de medicină, dar, evident că am putut s-o pun în practică abia după absolvirea facultății.

Irina: – TOP 100 este un proiect internațional – listele noastre de top fiind create într- un mod foarte detaliat – așa că a fi prezent în acest top nu este un lucru deloc ușor. Vă rog să-mi spuneți care este secretul dvs pentru a vă căștiga o reputație atât de bună ca aceasta pe care dvs ați obținut- o în domeniul dvs de activitate?

Dna. Berbecar-Zeca: – Onestitatea, faptul că îmi tratez pacienții cum ar fi prietenii sau rudele mele, pentru că îi sfătuiesc așa cum eu aș vrea să fiu sfătuită și pentru că nu iau niciodată decizii de care nu sunt sigură. Sunt deschisă cu pacienții și le vorbesc pe înțelesul lor și nu în termeni de specialitate. Folosim doar produse de calitate și acest lucru contează foarte mult.

Irina: – TOP 100 se bazează pe satisfacția clienților și popularitatea companiei. Întrebarea mea este, cum vă mențineți motivată și concentrată tot timpul?

Dna. Berbecar-Zeca: – Motivarea vine odată cu mulțumirile pe care le primim din partea pacienților, țin legătura cu ei, mă sună sau îmi scriu și eu le răspund, iar în ceea ce privește concentrarea, avem destulă cafea.

Irina:– Top 100 OF ROMANIA este un clasament anual. Puteți să-mi spuneți  ce așteptări aveți dumneavoastră de la viitor?

Dna. Berbecar-Zeca: – În primul rând aș vrea să mă extind și în alte orașe din țară, acest lucru este deja în faza de proiect, oamenii au nevoie de medici buni și în orașele din provincie, în ultimii ani m-am convins de acest lucru. Vreau să cresc calitatea actului medical, în permanență le cer opinia pacienților pentru a vedea dacă tehnica mea corespunde așteptărilor lor.

Irina: – Vă rog să-mi spuneți dacă sunteți mulțumiți de prezența în 2021 TOP 100 OF ROMANIA. Ce ați vrea să le transmiteți clienților dvs? În cele din urmă sunteți alegerea lor.

Dna. Berbecar-Zeca: – Le mulțumesc foarte mult că au avut încredere să apeleze la serviciile mele, mă bucură faptul că sunt mulțumiți de rezultate și îi rog să le transmită cunoscuților lor că au un medic de încredere care lucrează cu profesionalism.

Irina: – Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și răspunsurile date, mă bucură faptul că sunteți satisfăcută de prezența în TOP 100 companii de succes din România.

 

Interviul preluat de pe site-ul