Blefaroplastia superioara – 10 motive pro interventie

Blefaroplastia este interventia chirurgicala de lifting al pleoapelor. Daca aveti un exces tegumentar la nivelul pleoapei superioara ce creaza aspectul de ochi obosit,  puteti scapa de acesta problema printr-o minima procedura chirurgicala efectuata cu anestezie locala care o sa va rejuveneze zona perioculara.

Motivele pentru care puteti apela la blefaroplastie sunt urmatoarele:

1. Disparitia aspectul de ochi obosit;

2. Aspectul intinerit al zonei perioculare;

3. Interventie chirurgicala minima, ce poate fi efectuata cu anestezie locala in mai putin de o ora;

4. Recuperare rapida (1-2 saptamani) si usoara;

5. Camuflarea cicatricei in pliul natural al pleoapei superioare, astfel ca singura persoana care va sesiza urmele bisturiului veti fi dumneavoastra;

6. Marirea campului vizual, in cazul in care excesul tegumentar este foarte pronuntat  si apasa pleoapa superioara;

7. Rezultatul interventie se poate pastra pana la 10-15 ani de la efectuarea acesteia;

8. Nivelul de satisfactie postoperator este foarte mare;

9. Ingrijirea postoperatorie este minima;

10. Durere postoperatorie minima.

Blefaroplastia superioara se adreseaza tuturor pacientilor, cu exces tegumentar constitutional sau dezvoltat in timp, din acest motiv interventia se situeaza in topul celor mai cerute interventii chirurgicale estetice.

Desi pare o interventie chirurgicala estetica simpla, zona perioculara este delicata si trebuie evaluata in intregime pentru a stabili planul operator, precum si posibilele procedee non-chirurgicale pentru rejuvenarea zonei.

Blefaroplastia superioara poate fi asociata cu succes si altor interventii chirurgicale (blefaroplastia inferioara, lifting-ul sprancenelor, lifting-ul temporal, lifting-ul facial), pentru a obtine un rezultat cumulat.

Pentru mai multe detalii despre indicatiile, complicatiile, recuperarea si aspectele intraoperatorii: https://drberbecarzeca.ro/2019/05/29/blefaroplastia/